Diensten voor professionals

Onze missie bestaat eruit om u zo goed mogelijk bij te staan bij alle IT gerelateerde vragen.

Compus-IT is de perfecte strategische IT-businesspartner voor zelfstandigen en kleine bedrijven dankzij zijn uitgebreide diensten. Vandaag bedient Compus-IT ambitieuze ondernemingen in Rupelstreek en Antwerpen.

Deskundig advies – Effectieve oplossingen – Cybersecurity – Support

Hoe we je kunnen helpen

Een centraal aanspreekpunt voor al je IT-vragen.

Moderne bedrijven willen meer dan alleen een partner voor het onderhouden van hun IT-systemen. Ze willen een externe expert die storingen oplost en de nodige wijzigingen uitvoert, zowel op het werkplekniveau als op de servers, evenals op het hele netwerk met alle relevante onderdelen.

Uw voordelen?

IT-dienstverlening

Laat IT-uitdagingen u niet tegenhouden.

Maak gebruik van onze expertise in kwaliteitsvolle IT-diensten.

PC herstellingen​

PC herstellingen

Problemen, of is je PC traag? Breng je computer of laptop bij ons binnen voor een nazicht of laat hem door ons ophalen. 

Het repareren van je pc kan om verschillende redenen een kosteneffectieve en milieuvriendelijke optie zijn in vergelijking met het kopen van een nieuwe.

Upgrademogelijkheden: Reparaties kunnen ook hardware-upgrades omvatten, die de prestaties van je computer of laptop kunnen verbeteren, zonder dat je een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Kostenbesparingen:

Je pc herstellen is vaak budgetvriendelijker dan een nieuwe kopen. Zo kun je specifieke problemen aanpakken zonder de kosten van een volledig nieuw systeem.

Hoewel er gevallen zijn waarin vervanging van een pc de beste optie is, vooral als deze te  verouderd of ernstig beschadigd is, kan reparatie een verstandige keuze zijn als de problemen te verhelpen zijn en het systeem voldoet aan je huidige behoeften.

Assemblage nieuwe PC's​

Assemblage nieuwe PC’s

Is je computer of laptop aan vervanging toe? We kijken samen met jou naar een gepaste oplossing.

Hoewel op maat gemaakte pc’s meer onderzoek en inspanning vergen dan kant-en-klare systemen, is het resultaat: een computer die perfect aansluit op je behoeften en voorkeuren en mogelijks betere prestaties en meer waar voor je investering biedt.

Tevredenheid op lange termijn: Een op maat gemaakte pc die is afgestemd op jouw behoeften.

Kostenefficiëntie: Je eigen pc laten bouwen kan kosteneffectief zijn omdat je niet hoeft te betalen voor fabrieksmarges.

Cybersecurity & Backup​

Cybersecurity & Backup

We zijn van mening dat elk bedrijf de hoogste cyberbeveiliging moet krijgen.

Cybersecurity is niet alleen een kwestie van technologie, maar ook een mentaliteit die doordringt in de bedrijfscultuur. Het omvat meer dan alleen het toepassen van beveiligingsmaatregelen en softwareupdates. Het vereist een gedeelde bewustwording en betrokkenheid van alle werknemers, van het management tot aan de werkvloer.

 

Cybersecurity:

Bescherm uw zakelijke apparaten en smartphones tegen cyberbedreigingen met uitgebreide en gemonitorde beveiliging en geniet van deskundige ondersteuning.

✔️ Beveiliging van endpoints: Door top-notch beveiliging toe te passen, kunnen we in de meeste gevallen het risico op een cyberaanval drastisch verminderen.

✔️ Waakzaamheid & proactiviteit: Geniet van gemoedsrust dankzij proactieve detectie van bedreigingen.

✔️ Deskundige ondersteuning: Krijg toegang tot professionele ondersteuning, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

✔️ Beveiliging van gegevens: Zorg onderweg voor gegevensbeveiliging met bescherming voor mobiele apparaten.

 

DATA Backup:

Stel moeiteloos uw kritieke bedrijfsdata veilig met geautomatiseerde én zorgeloze managed back-ups, in onze datacenters gelocaliseerd in Nederland, waarbij ons backup-management systeem ISO 27001 gecertificeerd is.

✔️ Bedrijfscontinuïteit: Zorg ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten ononderbroken blijven door downtime en gegevensverlies te minimaliseren.

✔️ Vertrouw op deskundige bewaking en beveiligingsmaatregelen om uw waardevolle informatie te beschermen.

✔️ Vereenvoudig gegevensbeheer: Stroomlijn dataopslag en -herstel, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

 

Ondersteuning & hulp​

Ondersteuning & IT dienstverlening

IT-Support – Cybersecurity – Data backup

Ondersteuning & IT dienstverlening Bij Compus-IT zijn we uw vertrouwde IT-partner, toegewijd aan het helpen van kleine bedrijven.

Relevant IT-advies: Wij bieden eenmanszaken en kleine ondernemingen de diensten & support van experts en tools om jouw systemen proactief te beheren, up-to-date te houden en professioneel advies.

Verkoop hardware & software

Hard- & Software

De juiste hard- en software is vaak al het halve werk. Door een goede keuze te maken voor zowel vandaag als de toekomst, kan u als bedrijf het verschil maken.

Vermijd om met verschillende leveranciers te werken voor uw IT-oplossingen. Bespaar tijd en ervaar het gemak van een ‘one-stop IT-shop’.

✔️ Hardware-oplossingen: Advies in het voor jullie geschikte materiaal in een wereld van 1000 én 1 verschillende producten. Onze specialisten maken uw toestel gebruiksklaar.

✔️ Accessoires & Benodigdheden: Als ‘one-stop IT-shop’ helpen wij u ook verder met de kleine benodigdheden.

✔️ Software-oplossingen: U kunt altijd vertrouwen op de optimale oplossing die past bij uw bedrijf.

Klaar om uw IT-aankopen te vereenvoudigen? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies voor al uw IT-aankopen.

Wat klanten zeggen

Guy Dassonville
zaakvoerder Dassonville
Read More
Al meerdere jaren klant bij Compus-IT. Steeds goed geholpen met het nodige advies. Ik word ontzorgd en kan me focussen op mijn bedrijf.
Jürgen Rypens
Sales Manager Oventrop België
Read More
Al enige tijd klant bij Compus-IT. Een degelijke en correcte service die bijdraagt aan een succesvol bedrijf. Altijd klaar en snel geholpen. Klasse!
Inne Vermaeren
Zaakvoerdster Inne's Magic Mirror
Read More
Ik word altijd top geholpen. Roelof legt mijn computervragen altijd goed in mensentaal uit.
Jessy Van Schil
Klant
Read More
Super service. Gsm werkt terug hoe het moet!
Angelica Meers
Klant
Read More
Super tevreden! IT-er die echt mee op zoek gaat naar oplossing voor problemen. Betrouwbaar. 100% aanbevolen!
Colin Strooybants
Klant
Read More
Heeft mijn broer en mij uit de nood geholpen en dit in een heel korte tijd. Weet dat als ik problemen heb of mijn game pc wil upgraden dat ik hier altijd terecht kan.
Lily Verbiest
Klant
Read More
Zeer goede en snelle service! Laptop werd opgehaald en teruggebracht, mooi extraatje. Correcte en duidelijke communicatie over de dienstverlening en de prijs.
Previous
Next
Roelof Dirkx

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.