Diensten voor particulieren

Onze missie bestaat eruit om de klant zo goed mogelijk bij te staan bij alle IT gerelateerde vragen, onze IT services zijn ook op deze vragen afgestemd. Wij geloven er steevast in dat open en persoonlijke communicatie, in combinatie met een no-nonsense aanpak, de sleutel vormen tot een goede samenwerking.

Hoe we je kunnen helpen

PC herstellingen​

PC herstellingen

Is jouw computer traag? Gebeuren er vreemde zaken? Is je laptop scherm beschadigd of defect?

Laat je toestel door ons nakijken.

Het herstellen van je computer kan om verschillende redenen een kosteneffectieve én milieuvriendelijke optie zijn, in vergelijking met het aankopen van een nieuwe, waaronder:

Upgrademogelijkheden: Reparaties kunnen ook hardware-upgrades omvatten, zoals het toevoegen van meer RAM of een snellere harde schijf, die de prestaties van je pc kunnen verbeteren zonder dat je een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Kostenbesparingen: Je pc repareren is vaak budgetvriendelijker dan een nieuwe kopen. Zo kun je specifieke problemen aanpakken zonder de kosten van een volledig nieuw systeem.

Hoewel er gevallen zijn waarin vervanging van een pc de beste optie is, vooral als deze te  verouderd of ernstig beschadigd is, kan reparatie een verstandige keuze zijn als de problemen te verhelpen zijn en het systeem voldoet aan je huidige behoeften.

Assemblage nieuwe PC's​

Assemblage nieuwe PC’s

Is je computer of laptop aan vervanging toe? We kijken samen met jou naar een gepaste oplossing.

Hoewel op maat gemaakte pc’s meer onderzoek en inspanning vergen dan kant-en-klare systemen, is het resultaat:

Een match voor de ultieme gebruikerservaring, en kan je eenvoudig upgraden zodat je bijblijft.

Tevredenheid op lange termijn: Een op maat gemaakte pc die is afgestemd op jouw behoeften zal waarschijnlijk meer voldoening geven op de lange termijn, omdat hij precies voldoet aan jouw computerbehoeften en -voorkeuren.

Kostenefficiëntie: Je eigen pc laten bouwen kan kosteneffectief zijn omdat je niet hoeft te betalen voor fabrieksmarges. Je kunt je budget gebruiken voor de onderdelen die voor jou het belangrijkst zijn.

Verkoop hardware & software

Verkoop van hard- & software

Bij ons kan je terecht voor de aankoop van alle hardware, software en accessoires. Van onderdelen tot kabels, van printers tot inktpatronen.

Zo bieden we alle courante artikels aan, met het nodige advies.

Hardware-oplossingen:

Op maat gemaakte systemen: Stem uw hardware af op uw exacte specificaties, zodat uw technologie perfect is afgestemd op uw bedrijfsdoelen.

Laptop en desktop: Kies uit een reeks laptops en desktops van topkwaliteit van toonaangevende merken die voldoen aan je eisen en budget.

Accessoires en benodigdheden:

Inktcartridges en toner: Zorg dat je printers soepel blijven werken met ons assortiment inktcartridges en toner.

Kabels en connectoren: Vind de juiste kabels en connectoren voor een naadloze verbinding tussen je apparaten.

Printerpapier en kantoorbenodigdheden: Leg een voorraad aan van essentiële kantoorbenodigdheden, waaronder printerpapier, om je bedrijf efficiënt te laten draaien.

Software-oplossingen:

Software-expertise: Krijg deskundig advies over softwareselectie en licentieovereenkomsten om de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf.

Beveiligingsoplossingen: Bescherm uw gegevens en activiteiten met geavanceerde beveiligingssoftware.

Klaar om uw IT-aankopen te vereenvoudigen? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies voor al uw IT-aankopen.

Gaming

Gaming PC's

Verbeter je game-ervaring met Compus-IT.
Duik in de actie, ervaar adembenemende graphics en verover je virtuele werelden met vertrouwen. Van high-end gaming-pc’s tot must-have accessoires, wij zijn je one-stop-shop voor alles wat met gaming te maken heeft.

Custom-Built Gaming PC’s:
Pas je gaming installatie aan je exacte specificaties aan. Onze expert kan je helpen een pc op maat te maken die past bij jouw voorkeuren en gamestijl. Kies de componenten van je voorkeur, van krachtige videokaarten tot monitoren met een hoge verversingssnelheid, om ervoor te zorgen dat elke game op zijn best draait.

Wat klanten zeggen

Guy Dassonville
zaakvoerder Dassonville
Read More
Al meerdere jaren klant bij Compus-IT. Steeds goed geholpen met het nodige advies. Ik word ontzorgd en kan me focussen op mijn bedrijf.
Jürgen Rypens
Sales Manager Oventrop België
Read More
Al enige tijd klant bij Compus-IT. Een degelijke en correcte service die bijdraagt aan een succesvol bedrijf. Altijd klaar en snel geholpen. Klasse!
Inne Vermaeren
Zaakvoerdster Inne's Magic Mirror
Read More
Ik word altijd top geholpen. Roelof legt mijn computervragen altijd goed in mensentaal uit.
Jessy Van Schil
Klant
Read More
Super service. Gsm werkt terug hoe het moet!
Angelica Meers
Klant
Read More
Super tevreden! IT-er die echt mee op zoek gaat naar oplossing voor problemen. Betrouwbaar. 100% aanbevolen!
Colin Strooybants
Klant
Read More
Heeft mijn broer en mij uit de nood geholpen en dit in een heel korte tijd. Weet dat als ik problemen heb of mijn game pc wil upgraden dat ik hier altijd terecht kan.
Lily Verbiest
Klant
Read More
Zeer goede en snelle service! Laptop werd opgehaald en teruggebracht, mooi extraatje. Correcte en duidelijke communicatie over de dienstverlening en de prijs.
Previous
Next
Roelof Dirkx

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.